TATİL FİKİRLERİ - JAPONYA'DAN ARABA SATIN ALMAK - KİRALIK ARAÇLAR - OTELLER - GEZİLECEK YERLER - ŞEHİR BİLGİLERİ - FESTİVALLER - EKONOMİK OTELLER - TATİL KÖYLERİ - RENT'A CAR

Bu Blogda Ara

Booking.com

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim
私の趣味の庭 ガーデニングが大好きで、野菜を育てることにすでに満足しています。 。 Bahçemi seviyorum sebze ve çiçek yetiştirmekten çok mutlu oluyorum Tohumlar toprak ile buluşur, özenle toprağını besler, havalandırır ve sularım, toprağın canlanışında benimde bir katkım olsun istemezmisiniz? Elinizi toprağa sürün, sürünki hayat döngüsündeki mucizelere şahit olun.. Huzur ve mutluluk ✅ 。 Ik hou van tuinieren en ik ben blij om groenten te kweken 。 #ガーデニング #庭 #野菜 #ホーム #ロッテルダム #オランダ #rotterdam #myhome #tuinieren #tuin #groenten #hobi #hobibahçesi #sera #netherlands

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。
庭でお茶を楽しむ いております。☺️ 。 Ik geniet van thee in de tuin 。Bahçemde çay keyfi #tatilfikri #オランダ #turkishtea

8 Haziran 2016 Çarşamba

Alanya'da Tatil






Alanya, Antalya'ya 132 km mesafede bulunan ilçesidir. 1980 li yıllarda başlayan Turizm yapılanması ile bu gun en çok tercih edilen tatil bölgelerinden biridir. Alanya özellikle yurt dışından aldığı turist potansiyeli ile apartlarını ve daha sonrada  otellerini geliştirmiştir .. Büyük otellerin bulunduğu ve bu otellerinde herşey dahil hizmeti veren Alanya, bu yıl iç turizmde tercih edilen yerlerden biri olarak ön sıralarda yerini aldı,ekonomik tatil fırsatlarını sunan Alanya, bu sene  yerli turiste hizmet edecek sebebi malum kriz.

Alanya konumu ve tarihsel özellikleri ile özel yerlerden biridir . Gezilecek görülecek çok yeri vardır . tesislerin her şey dahil sisteminden bir kaç gün uzaklaşıp bölgeyi gezmenizi tavsiye ederiz .

Alanya'da gezdikçe yeni yerler görmek, farklı mekanlar gezmek, bol bol fotoğraf çekmek Alanya tatillerinin en eğlenceli anlarıdır. Bölgenin en önemli kaleleri arasında; Kızıl Kule, Alanya Kalesi ve Alara Kalesi gelir. Bu üç kale sağlam yapılarıyla turistlerin ilgi odağı olmuş durumdadır.

Türkiye'nin en ünlü mağara oluşumlarına da ev sahipliği yapıyor Alanya. Dim Mağarası ve Damlataş Mağarası bu oluşumların en ünlüleridir. Antik kentleri arasında ise; İotape, Hamaksia Antik Kenti, Selinus Antik Kenti ve Syedra Antik Kenti en çok ziyaret edilen noktalardır.



Zengin bir kültüre ve tarihe sahip olan Alanya, doğal güzellikleri ile görenleri büyülemektedir. Birbirinden güzel plajları arasındaki Kleopatra Plajı, Ulaş Plajı ve Damlataş Plajı turistlerin denize girmek için en çok tercih ettiği yerler arasındadır. Alanya plaj açısından oldukça zengin bir bölgedir. Deniz, kum ve güneşe bayılanlar için en ideal tatil noktası diyebiliriz Alanya için.

Yeşil bir doğaya mavi bir denizin eşlik ettiği Alanya'da uzun soluklu ve keyifli bir tatil yapabilirsiniz. Tatilinizi ne kadar uzun tutarsanız, bölgenin tarihi yerlerini ve doğal güzelliklerini o kadar keşfetme imkanı yakalarsınız.

Tarihi ve doğal güzelliği kadar gece hayatıyla da dikkatleri üzerine çekmektedir Alanya. Birçok müzik türünü dinleyebileceğiniz Alanya'da sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenebilirsiniz. Akşam saatlerinizi daha sakin geçirmek istiyorsanız bölgenin mevcut restoranlarında güzel bir akşam yemeği yiyebilir veya sahil kıyısı boyunca yürüyüşler yapabilirsiniz.

Alanya Tatil fikrinizde  var ise ailenizle ve çocuklarınızla güzel tatil geçirmenizi dileriz #tatilfikri

Alanya'da Konaklayabileceğiniz Otellerin Listesini Görmek İçin Tıklayınız 














www.tatilfikri.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder