TATİL FİKİRLERİ - JAPONYA'DAN ARABA SATIN ALMAK - KİRALIK ARAÇLAR - OTELLER - GEZİLECEK YERLER - ŞEHİR BİLGİLERİ - FESTİVALLER - EKONOMİK OTELLER - TATİL KÖYLERİ - RENT'A CAR

Bu Blogda Ara

Booking.com

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim

ガーデニング - Tuinieren - Bahçe hobilerim
私の趣味の庭 ガーデニングが大好きで、野菜を育てることにすでに満足しています。 。 Bahçemi seviyorum sebze ve çiçek yetiştirmekten çok mutlu oluyorum Tohumlar toprak ile buluşur, özenle toprağını besler, havalandırır ve sularım, toprağın canlanışında benimde bir katkım olsun istemezmisiniz? Elinizi toprağa sürün, sürünki hayat döngüsündeki mucizelere şahit olun.. Huzur ve mutluluk ✅ 。 Ik hou van tuinieren en ik ben blij om groenten te kweken 。 #ガーデニング #庭 #野菜 #ホーム #ロッテルダム #オランダ #rotterdam #myhome #tuinieren #tuin #groenten #hobi #hobibahçesi #sera #netherlands

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。

庭でお茶を楽しむ いております。Bahçede çay keyfi - Ik geniet van thee in de tuin 。
庭でお茶を楽しむ いております。☺️ 。 Ik geniet van thee in de tuin 。Bahçemde çay keyfi #tatilfikri #オランダ #turkishtea

26 Aralık 2015 Cumartesi

Tatil Fikri Çeşme & Alaçatı Otelleri

#tatilfikri


Alaçatı sokaklarında yürümek, kışın Çeşme çok güzel'dir sakin bir o kadar da özündedir...
Çeşme ile ilgili Detaylı Bilgi için Tıklayın

Çeşme Otelleri
1-Boyalık Beach Hotel & Spa
Plaja sadece birkaç adım mesafede yer alan Boyalık Beach Hotel & Spa Çeşme, bir bahçe ve açık havuzun yanı sıra ücretsiz şemsiyeler, şezlonglar ve plaj havluları ile donatılmış özel plaj alanına sahiptir. Tesis ayrıca ücretsiz Wi-Fi ve ücretsiz özel otopark sunmaktadır.

Boyalık'ın tüm odaları klima, düz ekran uydu TV ve minibar ile donatılmıştır. Her odada ayrıca bir balkonun yanı sıra duş, saç kurutma makinesi ve ücretsiz banyo malzemeleri içeren özel banyo bulunmaktadır.
Fitness merkezinde egzersiz yaptıktan sonra sauna, spa ve sağlıklı yaşam merkezinin yanı sıra Türk hamamında dinlenebilirsiniz. Ayrıca masaj ve güzellik uygulamaları yaptırabilirsiniz. Sağlanan dinlence olanakları arasında bir oyun odası, bilardo ve dart sayılabilir. Tesiste ayrıca 4 toplantı salonu içeren bir iş merkezi mevcuttur.
Kahvaltı ve akşam yemeği açık büfe tarzında servis edilmektedir. Havuz başında ve deniz kenarında yer alan snack barlarda atıştırmalıkların tadına bakabilirsiniz. Tesis bünyesinde ayrıca 4 bar hizmet vermektedir.
 www.tatilfikri.com.tr


2-Radisson Blu Resort & Spa Çesme
Çeşme'deki plaja birkaç adım mesafede yer alan 5 yıldızlı Radisson Blu Resort & Spa Çesme, 1000 m²lik açık bir yüzme havuzuna sahiptir. Tesisin spasında 3 hamam, ultra modern bir fitness merkezi ve saunalar bulunmaktadır.
Klimalı odalar, huzur verici pastel tonlarda dekore edilmiştir. Tüm odalar özel bir balkon ve uydu kanallı düz ekran TV ile donatılmıştır. Bazı odalar Ege Denizi'ne bakmaktadır.
Radisson Blu Resort & Spa Çeşme'de, su jetine sahip kapalı yüzme havuzunun keyfini çıkarın. Tesisin spasında 21 bakım odası, termal havuzlar ve buhar banyoları bulunmaktadır. Küçük konuklar için bir mini club mevcuttur.
Element Restaurant'ta sunulan yemek büfesi, dünya mutfaklarından zengin yemek çeşitleri ve taze yerel ürünler içermektedir. Aqua Pool Bar'da bir sandviçle açlığınızı yatıştırabilir ya da plaj barda kokteylinizi yudumlarken çevrenizdeki insanlarla sohbet edebilirsiniz.

 www.tatilfikri.com.tr


3- Çeşme Ilıca Hotel 
Ege kıyısında mavi bayraklı bir plajı olan Çeşme'deki bu 5 yıldızlı tesiste biri termal suyla dolu toplam 7 açık havuz ve panoramik pencereli bir açık büfe restoran bulunmaktadır.

Ilıca Hotel Spa & Wellness Resort'un aydınlık odalarında düz ekran TV, ücretsiz Wi-Fi ve özel balkon vardır. Bazı odalar hidromasajlı küvet ve Ilıca Körfezi manzaralı boydan boya pencerelere sahiptir.

Konuklar birçok vücut ve cilt uygulamasının yapıldığı spada Tay ve Bali masajlarının keyfini çıkarabilirler. Çocuklar mini kulüpteki etkinliklere katılabilir, su kaydıraklarının tadını çıkarabilir veya oyun odasında oynayabilir.

Kalama Restaurant'ın zengin açık büfelerinde Ege lezzetlerine yer verilmektedir. Uluslararası yemeklerin sunulduğu Grill Bar'da alakart servis mevcuttur. Şık kokteyl barında konforlu oturma yerleri bulunan geniş bir teras vardır.

 www.tatilfikri.com.tr

Çeşme yat limanına 600 metre mesafede yer alan otel, 2 adet açık yüzme havuzu ve özel plaj alanına sahiptir.Tesiste, termal havuz ve Türk hamamı içeren bir sağlıklı yaşam merkezi bulunmaktadır.

Pırıl Hotel'in odalarında panoramik manzaralı balkonlar yer alır. Odalar saç kurutma makineli özel banyo, klima ve minibarla donatılmıştır. Konaklama birimlerinde kış aylarında ısıtma da mevcuttur. Bazı süitlerde kanepeli ayrı bir oturma alanı bulunmaktadır.

Pırıl Hotel'in güneşlenme terasına sahip restoranında geleneksel Türk yemekleri ve uluslararası mutfaklar servis edilir. Barda hafif atıştırmalıklar ve kokteyller sunulmaktadır.

Konuklar fitness merkezinde egzersiz yapabilir veya rahatlatıcı saunanın, masajların veya çamur banyosunun tadını çıkarabilirler. Çocuklar için bir mini kulübün yanı sıra bilardo ve masa tenisi içeren bir oyun odası bulunmaktadır. Tesise 3,5 km uzaklıktaki özel plaj alanına günde 4 kez ücretsiz servis kalkmaktadır.


 www.tatilfikri.com.tr


Çeşme'de yer alan bu 5 yıldızlı sahil tesisi, Ege Denizi'nin panoramik manzaralarını sunmaktadır. Tesiste son teknolojiyle donatılmış bir spa ve büyük bir açık yüzme havuzu vardır.

Sheraton Çeşme Hotel Resort & Spa'nın şık odaları, deniz ya da bahçe manzaralı ve mobilyalı özel balkonlara açılmaktadır. Tüm odalarda düz ekran TV ve modern bir banyo vardır.

Plajda, rüzgar sörfü ve dalış gibi su sporu etkinlikleri mevcuttur. Konuklar, fitness merkezinde egzersiz yapabilir ya da tenis kortunda tenis oynayabilirler. Sheraton Çeşme'de 24 saat açık bir resepsiyon masası vardır.

Otelde, Türk ve dünya mutfaklarından yemeklerle hizmet veren Spices Roof Restaurant gibi çeşitli restoran seçenekleri mevcuttur. Olives Restaurant'ta, Akdeniz spesiyaliteleri servis edilir. Otel bünyesinde bulunan pek çok bar ve kafede içki ve hafif aperitifler sunulmaktadır.

Otel, konuklarına ücretsiz özel otopark ve araç kiralama hizmeti sağlar. Çeşme Kalesi, otele arabayla 10 dakika mesafededir. 


 www.tatilfikri.com.tr




 www.tatilfikri.com.tr


Çeşme - Alaçatı Otelleri 
Aliko Otel, Alaçatı'nın geleneksel mimarisini yansıtan 140 yıllık tarihi bir taş binada yer almaktadır. Bu şirin konaklama birimi terasa da sahiptir. Konuklar ortak alanlarda ücretsiz Wi-Fi erişiminden yararlanabilir.

Odaların her biri klimalı ve verandalıdır. Duşlu özel banyolarda saç kurutma makinesi ve bornoz temin edilmektedir. Odalardan bazılarında düz ekran uydu TV de vardır.

Aliko Otel'in günün 24 saati açık olan resepsiyonu oda servisi sağlamaktadır. Tesiste sunulan diğer olanaklar arasında ortak salon ve kuru temizleme imkanları sayılabilir. Tesis bünyesinde ve çevresinde rüzgar sörfü gibi çeşitli aktiviteler yapılabilir.

Otel bünyesinde her gün kahvaltı servis edilmektedir. Aliko'ya yürüme mesafesinde pek çok restoran hizmet vermektedir.

Talep üzerine ve ek ücret karşılığında İzmir Adnan Menderes Havalimanı için havaalanı servisi ayarlanabilir. Kasaba merkezi yürüme mesafesindedir. 


 www.tatilfikri.com.tr



Alaçatı'da restore edilmiş bir Rum evinde yer almaktadır. Odalarda özgün taş duvarlar ve ahşap tavan kirişleri bulunmaktadır. Ege sahilleri 3 km'den daha kısa mesafededir.

Orijinal tarihi cazibe, merkezi klima, ücretsiz Wi-Fi ve mini bar gibi modern oda olanakları ile tamamlanmaktadır. Yataklar cibinlikle kaplıdır. Her odada özel banyo bulunmaktadır.

Duvarlarında siyah-beyaz portre fotoğrafların bulunduğu otelin yemek salonunda her gün kahvaltı servis edilmektedir. Akşam yemeğinde Türk mutfağından yemekler sunulmaktadır. Konuklar otelde konakladıkları süre boyunca ücretsiz sıcak içecekler ve meyvenin tadını çıkarabilirler.

Aile tarafından işletilen Sun Hotel, 24 saat resepsiyon hizmetinin yanı sıra oda servisi ve araba ve bisiklet kiralama hizmeti sunmaktadır. İstek üzerine Adnan Menderes Havaalanı'na servis hizmeti sunulmaktadır.


 www.tatilfikri.com.tr



 Alaçatı merkezine 100 metre yürüme mesafesindeki Alaçatı Kayezta Hotel, yemyeşil bir bahçeyle çevrili taştan yapılmış bir evde konaklama olanağı sunmaktadır. Ücretsiz Wi-Fi erişimli otelde, sandalye ile hamakların bulunduğu yeşil bir bahçe vardır.

Klimalı odalarda TV, minibar ve balkon veya teras mevcuttur. Özel banyoda duş ve saç kurutma makinesi temin edilir.

Otelin alakart restoranında çok çeşitli yemekler servis edilmektedir. Barda alkollü ve alkolsüz içecekler yer alır.

Alaçatı Kayezta Hotel'in yemyeşil bahçesi rahatlamak ve sosyalleşmek için ideal bir yerdir. Ayrıca oda servisi, bisiklet kiralama imkanı ve çamaşırhane vardır.

İzmir Adnan Menderes Havaalanı, Kayezta Hotel'e 85 km mesafededir. Ek ücret karşılığında ve talep üzerine servis sağlanmaktadır. Tesis bünyesindeki özel otopark ücretsizdir. 


 www.tatilfikri.com.tr

4-Afet Hanım Konağı 
Alaçatı'nın merkezinde yer alan Afet Hanım Konağı, 150 yıllık 2 katlı bir taş binada antika mobilyalarla dekore edilmiş otantik odalar sunmaktadır. Bir terası bulunan tesis ayrıca içinde limon, mandalina ve nar ağaçları bulunan yemyeşil bir bahçeye sahiptir.

Afet Hanım Konağı'nın taş duvarlı odalarında klima ve ücretsiz Wi-Fi vardır. Her odada ücretsiz banyo malzemeleri ve 24 saat sıcak su sağlanan özel banyo bulunmaktadır.
Kahvaltınızın tadını bahçede veya terasta çıkarabilirsiniz. Alakart restoranda çeşitli şaraplar sunulmaktadır.
Alaçatı çarşısı, tesise sadece birkaç adım uzaklıktadır. Ilıca Plajı 3 km mesafededir. Sörf bölgelerine arabayla 10 dakikada ulaşabilirsiniz. İzmir Adnan Menderes Havalimanı ise 85 km uzaklıktadır.

 www.tatilfikri.com.tr


 www.tatilfikri.com.tr

#tatilfikri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder